Lid worden

Onze openingsuren

De kaap van 1000 likes is gehaald.
Helen Accoe was onze 1000ste liker op onze Facebookpagina.

Ook op instagram hebben we al bijna 400 volgers. Dit mag nog een pak omhoog vinden wij.

De zomervakantie is gestart en vele van onze tennisfamilies nemen hun racket wel eens mee op vakantie.

Heb jij een leuk filmpje of  een foto van jullie met jullie tennis(-of padel)racket in de hand op reis met je familie? Stuur ze dan door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet win jij wel een rugzak van Babolat.

Team Belgium trekt van 21 juli tot en met 27 juli met 8 verschillende sporten naar het Europees Jeugd Olympisch Festival in Bakoe.

Zo mag Noah Merre, talent uit eigen club, samen met Alessio Basile, Hanne Vandewinkel en Juliette Bovy ons Belgenlandje gaan vertegenwoordigen voor de mooiste sport ter wereld, tennis.

Naast alle sportieve erkenningslabels, heeft TC Eeklo met alle leden, jong en oud, de trainers en het bestuur een heel sociale en gezellige sportclub opgebouwd. Bij ons kan je met familie en vrienden na de inspanning ook ontspannen met  een leuke babbel, een pintje bier of glaasje wijn zodat iedereen zich hier echt thuis voelt.  

We willen hier nóg een stapje verder in gaan...  

NIEUWS aan ALLE jeugdspelers van TC Eeklo:

De korting op het lesgeld wordt opnieuw bepaald door een puntensysteem.

Dit jaar wordt de korting die TC Eeklo je op het lesgeld geeft, opnieuw op het einde van het kalenderjaar  (2018) verrekend.Dus iedereen betaalt het lidgeld aan TC Eeklo en het volledige lesgeld aan Attak, de korting wordt door TC Eeklo ten laatste in maart 2019 op je rekening overgeschreven.

Tennis Vlaanderen stal dit seizoen ons concept met de dubbels najaarsinterclub wink.  Door het grote succes van vorig jaar én om te tonen dat wij het als TC Eeklo het toch net iets beter kunnen komt er een volgende editie aan. 

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk:

Elke ontmoeting bestaat uit 4 wedstrijden:

  • Dubbel heren
  • Dubbel dames
  • 2 x dubbel gemengd

Een wedstrijd bestaat uit 2 winnende sets naar 4 games.