Lid worden

Onze openingsuren

NIEUWS aan ALLE jeugdspelers van TC Eeklo:

De korting op het lesgeld wordt opnieuw bepaald door een puntensysteem.

Dit jaar wordt de korting die TC Eeklo je op het lesgeld geeft, opnieuw op het einde van het kalenderjaar  (2018) verrekend.Dus iedereen betaalt het lidgeld aan TC Eeklo en het volledige lesgeld aan Attak, de korting wordt door TC Eeklo ten laatste in maart 2019 op je rekening overgeschreven.

Tennis Vlaanderen stal dit seizoen ons concept met de dubbels najaarsinterclub wink.  Door het grote succes van vorig jaar én om te tonen dat wij het als TC Eeklo het toch net iets beter kunnen komt er een volgende editie aan. 

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk:

Elke ontmoeting bestaat uit 4 wedstrijden:

  • Dubbel heren
  • Dubbel dames
  • 2 x dubbel gemengd

Een wedstrijd bestaat uit 2 winnende sets naar 4 games.

Naast alle sportieve erkenningslabels, heeft TC Eeklo met alle leden, jong en oud, de trainers en het bestuur een heel sociale en gezellige sportclub opgebouwd. Bij ons kan je met familie en vrienden na de inspanning ook ontspannen met  een leuke babbel, een pintje bier of glaasje wijn zodat iedereen zich hier echt thuis voelt.  

We willen hier nóg een stapje verder in gaan...  

Door de drukke agenda in de laatste week van augustus en de afsluitdag van Attak op zaterdag 1 september, hebben we beslist om de familiedag en jeugdclubkampioenschap, die reeds voorzien was op zondag 2 september, te annuleren en een ander concept voor te stellen.

Het jeugdclubkampioenschap 2018 wordt dit jaar gespeeld op 2 momenten. Op vrijdag 14 september spelen we de kwalificaties, op vrijdag 21 september de halve finales en de finales.