Lid worden

Onze openingsuren

Hallo Sportief padellid,

Zoals de meeste onder jullie wel al weten organiseert Tennis Vlaanderen in het najaar terug een Padel Interclub.

Indien er onder jullie leden zijn die competitie willen beginnen spelen en die zich ook eens willen meten aan andere clubs dan is dit het moment om zich in te schrijven.

Net zoals de voorbije jaren is het op onze club toegestaan om voor je vrienden te koken of de BBQ aan te steken. De houtskool is gratis, de keuken mag je ook gebruiken, maar je houdt alles netjes.

Daarnaast moeten ook volgende extra coronamaatregelen in acht gehouden worden:

Ondanks de coronasituatie lijkt het erop dat we dit jaar evenveel tennis- en padelleden mogen verwelkomen op onze club. Er wordt ook meer gesport op onze club dan vorige jaren. Supernieuws al moeten we hier en daar toch wat bijsturen.

Joepie! Na de heropstart van de tennis, padel, de tennislessen mag vanaf maandag 8 juni onze clubbar opnieuw open. Zoals in de media gemeld moeten we ons hierbij wel nog aan enkele heel strikte regels houden, net zoals jullie dat super deden in de vorige fases van de versoepeling, waarvoor dank!

Wat zijn de beperkingen:

Het wordt eens tijd om al onze tennissers in de kijker te zetten met hun prestaties.
Sinds de start van het nieuwe seizoen zijn heel wat leden, zowel jong als oud, in actie geschoten. Velen onder hen haalden daarbij de finale of konden zichzelf winnaar noemen.

Een hele dikke proficiat aan iedereen, ook diegene die de finale niet haalden maar toch een sterke prestatie neergezet hebben. Doe zo verder!! smile

Bekijk hier de resultaten sinds december, van al onze leden die de finale haalden en/of deze ook wonnen.