Lid worden

Onze openingsuren

Erkende Toptennisschool.

Samen met Attak Tennis Academy hebben we de voorbije 10 jaar heel hard gewerkt om dé referentie in Vlaanderen te zijn voor kidstennis. We kregen hiervoor de hoogste erkenning van de Vlaamse tennisfederatie voor 2021. Heel wat recreatieve jeugd amuseert zich wekelijks op onze club en onze comptitiespelers behoren tot de Belgische toppers.

 

Nieuw: #kidspadeleeklo

Nu padel, de snelst groeiende sport, zijn intrede heeft gedaan in België en super populair is in Eeklo, hebben we samen met Attak Padel Academy een heel mooi plan uitgewerkt om ook in kidspadel een toonangevende rol te kunnen spelen.

#kidspadeleeklo is ons nieuw project dat start vanaf april 2021, waarbij we kleuter- en kidspadellessen zullen aanbieden op woensdagmiddag van 13u30 tot 16u30. 

Hoofdtrainer Vincent De Decker van Attak Padel Academy heeft een team van gediplomeerde padeltrainers ter beschikking om van dit project op onze club een succes te maken zowel voor kleuters als kids:

  • Olivier Driessen-Andries (Padel coördinator en p500)
  • Mieke Van Canneyt (Lo leerkracht en P 200)
  • Iza Saelens (Aspirant initiator)

De lessen zullen gegeven worden op woensdag, telkens voor 8 weken op 3 terreinen.

Als familiale club willen we jongere en oudere broers of zussen de kans geven om op hetzelfde tijdstip les volgen, terwijl de ouders van een koffietje kunnen genieten op ons terras.

Gratis testles

Op woensdag 31 maart staat het trainersteam voor de eerste keer paraat om alle kinderen een gratis proeflesje aan te bieden, zodat de ouders en de kinderen kunnen bepalen of ze nadien willen instappen in de lessenreeks van 8 weken. 

De testlessen zijn voor zien om 15-16u  of 16-17u of 17-18u

Inschrijven voor de testles doe je via deze link.

 

Lessenreeks 


De prijs voor de lessen is €80. De kinderen worden ingedeeld volgens leeftijdscategorie.

De inschrijvingen openen weldra. U vindt hier dan de link.

http://www.attakpadel.be/aanbod/jeugd

Lidmaatschap

Voor onze volwassen leden (18+) geldt er momenteel een ledenstop padel, maar dit geldt niet voor de kinderen, die zijn nog steeds meer dan welkom.
Wie zich inschrijft voor de lessen padel, dient ook verplicht lid te worden van onze padelclub. 
T.e.m. 6 jaar betaalt TC Eeklo het lidmaatschap voor de kleuters. Vanaf 7-12 jaar kost het €50 om naast de les 12 maanden lang vrij te spelen met vriendjes of mama en papa.
Hiermee zorgen we dat de terreinen er steeds piekfijn bijliggen, mag je gebruik maken van de kleedkamers én ben je verzekerd tegen sportongevallen.
Je bent hiermee ook lid van de federatie en kunt hierdoor ook deelnemen aan (recreatieve) competitie en animatie georganiseerd door de federatie.

Belangrijk Coronasituatie:
Het is momenteel door de overheid toegestaan om slechts één hobby te kiezen per week.
We rekenen op de ouders om ervoor te zorgen dat hun kinderen zich aan deze regelgeving houden.

 

             

Hallo Sportief padellid,

Zoals de meeste onder jullie wel al weten organiseert Tennis Vlaanderen in het najaar terug een Padel Interclub.

Indien er onder jullie leden zijn die competitie willen beginnen spelen en die zich ook eens willen meten aan andere clubs dan is dit het moment om zich in te schrijven.

Net zoals de voorbije jaren is het op onze club toegestaan om voor je vrienden te koken of de BBQ aan te steken. De houtskool is gratis, de keuken mag je ook gebruiken, maar je houdt alles netjes.

Daarnaast moeten ook volgende extra coronamaatregelen in acht gehouden worden:

Ondanks de coronasituatie lijkt het erop dat we dit jaar evenveel tennis- en padelleden mogen verwelkomen op onze club. Er wordt ook meer gesport op onze club dan vorige jaren. Supernieuws al moeten we hier en daar toch wat bijsturen.

Joepie! Na de heropstart van de tennis, padel, de tennislessen mag vanaf maandag 8 juni onze clubbar opnieuw open. Zoals in de media gemeld moeten we ons hierbij wel nog aan enkele heel strikte regels houden, net zoals jullie dat super deden in de vorige fases van de versoepeling, waarvoor dank!

Wat zijn de beperkingen: