Lid worden

Onze openingsuren

Update geldig vanaf 15 november 2019

  • De reservatie van een padelterrein kan gebeuren tijdens de piek- of daluren. Tijdens de piekuren werken we met vaste blokken. Deze starten om 18:00, 19:30 en 21:00 op terrein 1. Op terrein 2 kan je starten om 17:30, 19:00 en 20:30. Deze piekuren zijn enkel van toepassing tijdens de weekdagen. Alle andere uren zijn daluren. Tijdens de dalperiode werken we met variabele uren, elk half uur.
  • Een reservatie gebeurt steeds met 4 spelers en kan maximaal 14 dagen op voorhand gebeuren.
  • Ieder padel lid kan 2 beurten in de toekomst plannen tijdens de piekuren en daarbij ook nog eens 2 beurten tijdens de daluren. Om de huidige reservatiedrukte te verlichten geldt er echter een nieuwe belangrijke beperkende maatregel... Tussen 2 reservaties in de piekuren moet er minstens 5 dagen liggen, voor de daluren moeten er minstens 12 uren tussen liggen.
  • Het is enkel uitzonderlijk en in geval van overmacht toegestaan om de bij een reservatie initieel gebruikte namen later te wijzigen. De padelcommissie maakt zich sterk om dit regelmatig te controleren en bij herhaaldelijke misbruiken van het systeem spelers te schorsen voor een zekere periode. Wij rekenen dan ook op ieders fairplay tijdens het gebruik van ons reservatiesysteem.
  • Gastleden zullen enkel nog in de dalperiode kunnen spelen.