Lid worden

Onze openingsuren

OPGELET
Door de Corona situatie is het momenteel niet mogelijk om als gastlid te reserveren

Je wenst te spelen als gastlid op onze club?

Om te kunnen spelen als gastlid op onze club dien je eerst een account aan te maken op de website van tennisvlaanderen.be. Nadat je je succesvol geregistreerd hebt, zal je naam verschijnen in de lijst van ons reservatiesysteem. Hieronder kan je een gedetailleerde omschrijving van de procedure terug vinden.

Ben je reeds lid van een andere club, dan is het niet nodig om je nogmaals te registreren.
Onze leden kunnen je naam reeds toevoegen wanneer zij een terrein willen reserveren!

 • Stap 1

  Klik hierboven op de afgebeelde screenshot om rechtstreeks naar de registratie pagina te gaan op de site van tennisvlaanderen.
  Vul al de gevraagde gegevens in en klik op "Opslaan".
 • Stap 2

  Stap 2

  In stap 2 krijg je eventueel een aantal voorstellen van accounts die zouden kunnen overeenstemmen met een vroeger account van jou.
  Indien je nooit eerder lid bent geweest van tennisvlaanderen, druk je op de knop "Nieuwe gebruiker toevoegen" helemaal onderaan.
 • Stap 3

  Stap 3

  Op het volgende scherm krijg je de bevestiging dat je geregistreerd bent.
  Open nu je mailbox en wacht op een e-mail van tennisvlaanderen.
 • Stap 4

  Stap 4

  Je hebt nu een e-mail ontvangen van tennisvlaanderen. (Controleer ook even je spambox indien dit niet het geval is.)
  Klik binnen het uur op de link om je registratie volledig af te ronden.

Je bent nu gastlid. En nu?

Als gastlid kan je niet zelf een reservatie plaatsen. Je kan dit laten doen door één van de leden van onze club of je kan een aanvraag tot reservatie doen bij onze secretaris via het daarvoor voorziene formulier. Een gastlid kan per seizoen maximaal 3 maal spelen zonder lid te zijn van onze club. Een reservatie kan slechts 14 dagen op voorhand gebeuren.

Niet-leden moeten zelf instaan voor een verzekering bij sportongevallen. Het spelen zonder verzekering is volledig op eigen risico! Spelers die aangesloten zijn bij tennisvlaanderen genieten automatisch van een verzekering bij sportongevallen.

Ik wil graag eens tennis of padel spelen met iemand die lid is van jullie club

Eens je geregistreerd bent op tennisvlaanderen.be kan je aan jouw speelpartner vragen om een reservatie te plaatsen via het gekende online reservatiesysteem. Jouw naam zal automatisch zichtbaar zijn en kan geselecteerd worden voor een reservatie padel of tennis.

Wij zijn met 4 gastleden en wensen een padel-terrein te reserveren op jullie club

Onderaan vind je de link naar een reservatie-aanvraagformulier. Vul dit volledig en correct in aub. Aangezien jullie met 4 gastspelers spelen, vragen we wel om op voorhand de betaling van 40EUR te voldoen dmv de voorziene betaallink.