Lid worden

Onze openingsuren

Wil je graag proeven van de snelst groeiende sport in België en vind je het soms ook zo moeilijk om aan een vrij padelterrein te komen bij jou in de buurt?

In slechts een paar klikken kan je je padelterrein bij ons huren voor €30.

Have fun! 

Huur nu je padelterrein op onze club!

Padel is ongetwijfeld de snelst groeiende sport van België.
Tot enkele weken geleden kon je bij ons enkel een terreintje reserveren als je lid was van onze club.
We hadden een ledenstop ingevoerd om hierbij voldoende comfort te kunnen bieden aan onze leden. We willen niet dat ze weken moeten wachten op een vrij terrein.
Echter hebben we gemerkt dat de vraag heel groot blijft en dat wij door de week enkele terreinen vrij liggen hebben. Hier willen we optimaal gebruik van kunnen maken door ook jullie niet-leden de kans te geven om deze in te nemen.

Vanaf nu gaan wij als club dus ook in op het concept van Tennis Vlaanderen, namelijk de vrije verhuur van onze padelterreinen aan niet-leden (via www.mijnterrein.be).

Wat houdt deze beslissing in?

We laten vrije verhuur toe aan niet-leden, maar hieraan zijn nog enkele regels verbonden. We sommen deze nog even voor je op:

1. De terreinen worden beschikbaar gesteld voor vrije verhuur tijdens weekdagen op volgende momenten:

  • Op plein 1 en 2 van 8 uur tot 16 uur 30 Op plein 3 en 4 van 8 uur tot 16 uur
  • Op woensdag is dit slechts van 8 uur tot 13 uur voor de 4 terreinen 

2. Er wordt dus geen vrije verhuur toegestaan op volgende momenten:

  • Tijdens het weekend
  • Tijdens de piekuren in de week
  • Tijdens de blokken van 1,5 uur net voor de piekuren in de week omdat we zien dat deze door veel leden gereserveerd worden. Eigenlijk zijn dit dus piekuren maar worden als daluren gereserveerd 

3. Er kan voor vrije verhuur slechts 2 dagen op voorhand gereserveerd worden, dus pas op maandag indien er mensen op woensdag willen reserveren. 

4. Een plein kan gereserveerd worden per anderhalf uur en kost 30€.

5. Opgelet: aangezien de bar gesloten is kunnen wij ook geen padelrackets verhuren. Gelieve hier dus rekening mee te houden en je eigen racket mee te brengen.

Ben ik wel verzekerd bij vrije verhuur?

  • Alle aangesloten Tennis Vlaanderen leden zijn verzekerd tegen sportongevallen tennis/padel, eender op welke club ze spelen.
  • Niet-leden die een gratis account maakten op de website, zijn niet verzekerd tegen sportongevallen. Dit staat ook zo vermeld op de website bij het formulier om een account als niet-lid aan te maken + in de bevestigingsmail. 

 

See you on court?