Lid worden

Onze openingsuren

Indoor Tennis in Eeklo

Bij ons kan je in de winter en bij regen in onze tennishal terecht op het perfect onderhouden naadloze tapijt. Nadien gezellig napraten in de bar over die gemiste volleys aan het net, of de 3 aces die je na mekaar sloeg. Onze gezellige bar in 2017 volledig grenoveerd door onze leden!

TC Eeklo beschikt dankzij de firma Huysman over een prachtige verwarmde indoortennishal, met twee tennisterreinen in tapijt. Deze ondergrond is heel comfortabel en ideaal voor zowel recreanten als competitiespelers. Vanuit de gezellig bar is het leuk om als ouder of supporter de tennislessen en matchen te volgen. Door een grote stijging van het aantal lesvolgers de laatste jaren hebben we sedert 2014 een partnership afgesloten met Sportjoy uit Eeklo, waardoor we gebruik kunnen maken van nog twee extra indoorterreinen. Hierdoor kunnen onze competitiespelers meerdere uren per week les volgen. Tijdens interclub of tornooien kunnen we ook op deze terreinen een beroep doen. Tijdens de wintermaanden kan een vast terrein worden gehuurd voor een periode van 27 weken, maar ook losse uren zijn mogelijk indien de terreinen niet reeds zijn ingenomen. In het zomerseizoen is het mogelijk om bij regenweer de terreinen af te huren.

Tijdens de interclub en lessenperiode in de zomer geldt volgende prioriteitenregel:

  • Interclub heeft voorrang op Tennislessen
  • Tennislessen hebben voorrang op huur van losse uren (ook al waren deze op voorhand gereserveerd door de clubleden)

In onze indoorhal wordt gespeeld met gladde, profielloze schoenen, die we op de club ter beschikking hebben indien nodig.

Info omtrent de vaste winteruren

Onze eigen clubleden krijgen voorrang op de huur van alle (vrije of beschikbare) terreinen tijdens de piekuren tot 15 september. Nadien mogen ook niet leden intekenen voor een uurtje tennis op het TC Eeklo tapijt. Clubleden die ook het jaar voordien een vast terrein hadden, dienen dit te bevestigen vóór 1 september, anders worden deze uren als "beschikbaar" aangeboden aan andere leden vanaf 1 september en aan niet-leden vanaf 15 september. Betaling dient te gebeuren vóór 15 september op ons nieuwe rekeningnummer BE62 0017 2768 2861. Lesvolgers en spelers, die enkel tennissen in het winterseizoen moeten geen lid zijn van de club, maar we vragen wel om via onze site bij TC Eeklo de federatiekaart van Tennis Vlaanderen aan te vragen om ervoor te zorgen dat u hierdoor bent verzekerd tegen sportongevallen op onze club.

Tarieven losse verhuur indoorterreinen

  weekdagen
tot 17:00
weekdagen na 17:00
& in het weekend
Zomer (leden)  12€ 12€
Zomer (niet-leden)  15€ 20€
Winter (leden & niet-leden)  15€ 20€

 * zomer : april - september / winter : oktober - maart