Lid worden

Onze openingsuren

Indoor Tennishal TC Eeklo

TC Eeklo beschikt dankzij de firma Huysman over een prachtige verwarmde indoortennishal, met twee tennisterreinen in tapijt. Deze ondergrond is heel comfortabel en ideaal voor zowel recreanten als competitiespelers. Vanuit de gezellig bar is het leuk om als ouder of supporter de tennislessen en matchen te volgen. Door een grote stijging van het aantal lesvolgers de laatste jaren hebben we sedert 2014 een partnership afgesloten met Sportjoy uit Eeklo, waardoor we gebruik kunnen maken van nog twee extra indoorterreinen. Hierdoor kunnen onze competitiespelers meerdere uren per week les volgen. Tijdens interclub of tornooien kunnen we ook op deze terreinen een beroep doen. Tijdens de wintermaanden kan een vast terrein worden gehuurd voor een periode van 27 weken, maar ook losse uren zijn mogelijk indien de terreinen niet reeds zijn ingenomen. In het zomerseizoen is het mogelijk om bij regenweer de terreinen af te huren.

Tijdens de interclub en lessenperiode in de zomer geldt volgende prioriteitenregel:

  • Interclub heeft voorrang op Tennislessen
  • Tennislessen hebben voorrang op huur van losse uren (ook al waren deze op voorhand gereserveerd door de clubleden)

In onze indoorhal wordt gespeeld met gladde, profielloze schoenen, die we op de club ter beschikking hebben indien nodig.

Info omtrent de vaste winteruren

Onze eigen clubleden krijgen voorrang op de huur van alle (vrije of beschikbare) terreinen tijdens de piekuren tot 15 september. Nadien mogen ook niet leden intekenen voor een uurtje tennis op het TC Eeklo tapijt. Clubleden die ook het jaar voordien een vast terrein hadden, dienen dit te bevestigen vóór 5 september, anders worden deze uren als "beschikbaar" aangeboden aan andere leden vanaf 5 september en aan niet-leden vanaf 15 september. Betaling dient te gebeuren vóór 15 september via een automatische betaallink die u na verwerking van ons ontvangt. Lesvolgers en spelers, die enkel tennissen in het winterseizoen moeten geen lid zijn van de club, maar we vragen wel om via onze site bij TC Eeklo de federatiekaart van Tennis Vlaanderen aan te vragen om ervoor te zorgen dat u hierdoor bent verzekerd tegen sportongevallen op onze club.

COVID 2020

De voorbije winter hebben we 3 weken niet indoor kunnen spelen door lockdown. De firma Huysman geeft iedereen die dit jaar zijn vast uur behoudt, de kans om deze 3 weken te recupereren voor en na het komende winterseizoen (21/09 -04/04). Dwz dat u de week van 14-20 september en de weken 5-18 april gratis mag indoor spelen op uw vaste uur. Volgt er deze winter opnieuw een lockdown, dan worden de niet gespeelde uren teruggestort op uw rekening. Het is daarom van het grootste belang om enkel en alleen de betaling uit te voeren via de automatische betaallink die u ontvangt na bevestiging van uw terreinaanvraag.

De tarieven en beschikbaarheid vind je hieronder.

 

 

Beschikbaarheid Terreinen 2020-2021