Lid worden

Onze openingsuren

Indoor Tennishal TC Eeklo

TC Eeklo beschikt dankzij de firma Huysman over een prachtige verwarmde indoortennishal, met twee tennisterreinen in tapijt. Deze ondergrond is heel comfortabel en ideaal voor zowel recreanten als competitiespelers. Vanuit de gezellig bar is het leuk om als ouder of supporter de tennislessen en matchen te volgen. In onze indoorhal wordt gespeeld met gladde, profielloze schoenen.

Gebruik tijdens het zomerseizoen

In het zomerseizoen is het mogelijk om bij regenweer de terreinen af te huren. Echter gelden volgende prioriteitenregels:

  • Interclub en tornooien hebben steeds voorrang op tennislessen
  • Tennislessen hebben steeds voorrang op huur van losse uren (ook al waren deze op voorhand gereserveerd)

Gebruik tijdens het winterseizoen

Tijdens de wintermaanden kan een vast terrein worden gehuurd voor een periode van 27 weken. Het winterseizoen loopt van maandag 27 september 2021 en loopt tot zondag 3 april 2022.

Onze eigen clubleden krijgen voorrang op de huur van alle (vrije of beschikbare) terreinen tijdens de piekuren tot 10 september. Nadien mogen ook niet-leden intekenen voor een uurtje tennis op het TC Eeklo tapijt. Clubleden die ook het jaar voordien een vast terrein hadden, dienen dit te bevestigen vóór 5 september, anders worden deze uren als "beschikbaar" aangeboden aan andere leden vanaf 5 september en aan niet-leden vanaf 10 september. Betaling dient te gebeuren vóór 10 september via een automatische betaallink die u na verwerking van ons ontvangt.

Lesvolgers en spelers, die enkel tennissen in het winterseizoen moeten geen lid zijn van de club, maar we vragen wel om via onze site bij TC Eeklo de federatiekaart van Tennis Vlaanderen aan te vragen om ervoor te zorgen dat u hierdoor bent verzekerd tegen sportongevallen op onze club.

Losse uren zijn mogelijk indien de terreinen nog niet zijn ingenomen. Reserveren kan via mijnterrein.be.

 

 

De tarieven en beschikbaarheid vind je hieronder