Lid worden

Onze openingsuren

Bedankt iedereen voor het mooie resultaat.

Onder toeziend oog van bestuurslid Robbe heeft de firma Tomaspor alles netjes op tijd en met de nodige zorg en finesse opgeleverd en heeft ons clublid en tuinaanlegger, Geert Van Laeke alles rond de terreinen mooi ingekleed met nette paden, extra parking en stijlvolle haagjes. De firma Huysman helpt ons met het overbruggen van deze  toch wel grote financiele inspanning. Super bedankt aan al deze mensen, maar ook aan alle overige bestuursleden, vrijwilligers en leden van de padelcommissie die dit hebben mogelijk gemaakt. 

Het ganse jaar door spelen

Padel is dé snelst groeiende sport van het moment en is bewezen niet langer zomaar een hype te zijn. Je speelt padel het ganse jaar door. Dankzij een goeie drainage van de terreinen, kan na een fixe regenbui snel buiten worden gespeeld. Zelfs in de winter is het heerlijk om buiten te genieten van het winterzonnetje in de glazen padelkooi. Ook 's avonds kan je spelen op onze terreinen dankzij de mileuvriendelijke ledverlichting.

We hebben voorlopig gekozen om 2 terreinen aan te leggen en bekijken de mogelijkheden om dit aantal binnen enkele jaren eventueel uit te breiden indien nodig.

Padel wordt hoofdzakelijk dubbel gespeeld, waardoor het ook een heel leuke sport is om met het ganse gezin, vrienden of familie te spelen. Achteraf een drankje in de vertrouwde, gezellige clubbar hoort er natuurlijk ook bij...

Gratis proberen tot eind december

Gedurende de maanden november en december, mag iedereen deze leuke sport gratis uitproberen. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Wil je graag eens met je collega's van het werk padel spelen, dan kan dat ook gratis tot het einde van het jaar. Aangezien je padel 12 maanden lang outdoor kan spelen en de aanleg een aanzienlijke investering is voor onze vzw, zijn de tarieven van padel iets hoger dan tennis. Wil je zowel tennis als padelclublid worden dan geniet je wel tot 50% korting op je tennisabonnement. 

Een padelseizoen loopt bij ons net als bij tennis, van april tot maart. Wie echter voor 2019 beslist om padel lid te worden mag van ons 3 maanden extra spelen. Je betaalt dus 12 maanden, maar speelt er 15! Daarenboven loopt vanaf vandaag ook een leuke Instagram actie, waarbij je een gratis padelabonnement voor 12 maanden kan winnen op onze club.

Heel binnenkort organiseren we ook enkele gratis initiatielessen en speelmomenten zodat ook nieuwe mensen, snel opgenomen kunnen worden in onze gezellige club. Alle info en spelregels vind je op onze padelpagina van onze nieuwe website.

Huur of aankoop rackets

Dankzij Fit Eeklo kan je op onze club splinternieuwe rackets huren of aankopen. Bob en Melissa of de Attak trainers helpen je bij de keuze van de aankoop. Bovendien krijg je als lid ook een mooie korting op je nieuwe padelracket.

Gratis Padelinitiatie

Op zondag 25 november van 9:00 to 13:00 kan je inschrijven voor een gratis initiatie, waar je door onze Attak Padel Academy, de spelregels en basisslagen worden uitgelegd. De inschrijvingen hiervoor worden spoedig geopend. (Meer info volgt)

 

Reserveer vandaag nog je terrein

Wacht dus niet langer om je terrein te reserveren als clublid via het vertouwde kanaal, of je aanvraag te doen als gastlid

Tot heel binnenkort op TC Eeklo, de tennis én padelclub van het Meetjesland