Lid worden

Onze openingsuren

Onze vrijwillige bestuursleden en commissies 2019

We zijn een hechte groep vrijwilligers die jullie een leuke tijd op sportclub willen geven. Als jullie genieten, dan genieten wij mee. Gaat er even iets niet zoals gepland, alvast onze excuses.
Wil je iemand spreken om tips door te geven, hoe we het beter kunnen doen of wil je graag zelf eens een handje toesteken? Contacteer ons gerust.

Jo Van Driessche

Jo Van Driessche

Voorzitter
Al 10 jaar tevergeefs op zoek naar een IT oplossing om mijn klassement van C30/5 te manipuleren. Gelukkig zijn Line en mijn dochters Juliette en Lou er om me te troosten...
Filip Van der Bruggen

Filip Van der Bruggen

Penningmeester
Dimitry Staeren

Dimitry Staeren

Secretaris
Getrouwd met Virginie en fiere papa van Laurens en Juliette. Ik woon en werk thuis in Bentille. Overdag pilletjes draaien en 's avonds een balletje slaan... meer moet dat niet zijn!
Steven De Schepper

Steven De Schepper

S2T, clubintegratie en vrijwilligers
Een pingponger die moet gewoon worden om met grotere ballen te spelen. Volgens mijn vrouw Ineke en kids Lucas & Noor kan ik het gelukkig allemaal goed uitleggen. Amusement en groepsgevoel zijn mijn KPI's.
Robbe Wauters

Robbe Wauters

Infrastructuur
Overdag werkzaam als leerkracht keukenpraktijk op de hotelschool Gent en in de vrije tijd genieten van een balletje te slaan op de mooiste club van Vlaanderen.
Angie D'haese

Angie D'haese

Activiteiten
Mama van 2 coole boys : Julien en Remi en getrouwd met Peter. Tennis is mijn grote passie en uitlaatklep. En natuurlijk altijd in voor een feestje...
Michiel Nachtergaele

Michiel Nachtergaele

Tornooi & NextGen
Sinds m’n 6 jaar ben ik gebeten door de tennissport. Als speler en tornooileider heeft de competitie nog maar weinig geheimen voor mij. Alhoewel ik me af en toe toch meer tornooilijder voel.
Katia Descheemaecker

Katia Descheemaecker

Jeugdtornooi
Tennistornooien als organisator tot een goed einde brengen lukt me veel beter dan er zelf eentje uit te spelen.
Bart Verloo

Bart Verloo

Jeugdwerking
Op 7 jarige leeftijd met racket van Donnay eerste balletjes geslaan, sindsdien is tennis niet meer uit mijn leven verdwenen. Momenteel zet ik mij als papa van twee tennissende dochters Amélie en Justine in voor de jeugdwerking van TC Eeklo.
Inge Calsijn

Inge Calsijn

Jeugdinterclub
Peter Bruggeman

Peter Bruggeman

Interclub
Filip Canty

Filip Canty

Sponsoring