Lid worden

Onze openingsuren

Net zoals we met tennis tot de Vlaamse topclubs willen blijven behoren, willen we dit ook voor padel waarmaken. We gaan verder investeren in de toekomst van onze geliefde club, met de uitbreiding van 2 extra padelcourts. Met momenteel 250 padelleden voor 2 terreinen zitten we echt op onze limieten. Padellessen kunnen nog nauwelijks gegeven worden door onze Attak Padel Academy en de uitbouw van een jeugdvriendelijke padelclub, met kidspadel,  net zoals bij tennis, kunnen we nog niet, maar willen we wel heel graag starten.

Onze ambitie is niet om de grootste club van Vlaanderen te worden, maar wel om de gezelligste club te blijven met voldoende speelgelegenheid en uitstekende, nette infrastructuur waar groot en klein zich thuis voelen en nieuwe vrienden leren kennen.

Samen met de firma Huysman hebben we een heel mooi plan uitgewerkt dat hopelijk weldra zal worden goedgekeurd, zodat we kunnen starten met de bouw.

De twee splinternieuwe terreinen zullen naast de tennishal gebouwd worden, dicht bij de bestaande 2, zodat het bij interclub en tornooien leuk is om voor mekaar te supporteren. We hebben niet geopteerd om tennisterrein 6 op te offeren voor padel want tennis blijft nog even belangrijk als voorheen.

Links van de padelterreinen komt een nieuwe oprijlaan, met haagje, die loopt tot helemaal achteraan, waar nieuwe extra parkeerplaatsen worden ingericht. De kapotte omgevallen bomen van het oude naaldbos werden vervangen door nieuwe inheemse zwarte els bomen en daarnaast werd een mooie buffer met honderden struiken geplant, om alles mooi groen in te kleden. Voor de kinderen bekijken we nog enkele opties om onze speeltuin te verhuizen.

Het is nog even wachten op groen licht, maar het stadsbestuur heeft ons beloofd dat ze vanaf 7 juli heel snel zullen berichten wanneer we kunnen starten met de bouw.

Voor onze tennisterreinen, bekijken we voor volgend seizoen ook de hernieuwing van onze sproei-installatie en eventuele ledverlichting.