Lid worden

Onze openingsuren

FAQ

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen door onze clubleden of hun ouders. Vind je toch niet wat je zoekt neem gerust contact op met één van onze bestuursleden.

Hoe vraag ik mijn interclub transfer aan?

Ben je recent verhuisd naar de buurt van Eeklo en je wil graag interclub spelen op onze club?

Dan kan je van 15/11/2019 tot 15/01/2020, je transfer aanvragen via Tennis Vlaanderen via de instructies hieronder.

Dit is enkel nodig wanneer je het voorbije jaar ergens anders interclub speelde of op het interclubblad stond.

Wil je zeker spelen, vraag dan sowieso je transfer aan via je clubdashboard.

Wacht niet tot 15 januari, zodat we je tijdig een een ploeg kunnen toevoegen. 

Stap 1:

Ga naar je clubdashboard

Stap2:

Scroll naar de sectie Interclub en klik op "Transfer aanvragen". 

Stap 3:

Vul "8022" in of "TC Eeklo" en bevestig je transfer.

Je huidig club krijgt hiervan melding en dient deze transfer goed te keuren.

 

 

1080

Hoe bekom ik mijn attest voor tussenkomst lidgeld door de mutualiteit?

Voortaan kun je zelf een geldig attest voor de tussenkomst van de mutualiteit downloaden via je spelersdashboard op Tennis Vlaanderen. Ga naar http://www.tennisvlaanderen.be/dashboard en login met je gebruikersnaam en paswoord. In je dashboard scroll je even naar beneden tot bij Clubabonnementen. Klik op bekijk attest om het te downloaden en te printen. 

229

Wanneer ontvang ik het fiscaal attest voor de vakantiestages?

Fiscale attesten van de opvang tijdens de jeugdstages worden in april persoonlijk doorgemaild.  Tennisschool Attak bezorgt ons alle gegevens, waarna deze attesten door de club worden opmaakt en ondertekend door de burgemeester.

Opgelet: deze attesten kunnen enkel worden uitgerijkt voor de dagstages toegankelijk voor alle kinderen en niet voor de competitiestages (bij wet bepaald)

 

195

Hoe vaak kan ik een terrein reserveren?

Indien je padel- of tennislid bent kan je voor elke sport afzonderlijk een aantal reservaties tegelijkertijd plannen. Voor tennis kan je max. 3 beurten en 10 dagen op voorhand reserveren. Voor padel verwijzen we graag naar ons afzonderlijk reglement, gezien dit onderhevig is aan wijzigingen naargelang de reservatiedrukte. Het seizoen voor padel loopt vanaf 1 april tem 31 maart van het jaar nadien. Er kan dus het volledige jaar outdoor gespeeld worden. Wat betreft tennis is dat beperkt van 1 april tot 31 oktober. Deze data zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en kunnen dus soms wat vroeger of later vallen.

225

Een sportongeval, wat moet ik doen?

Via Tennis Vlaanderen zijn clubs en leden verzekerd tegen sportongevallen.

De verzekerde risico's zijn:

  • Lichamelijke ongevallen tijdens de verzekerde activiteiten en op de normale weg van woonplaats naar de verzekerde activiteit en omgekeerd.
  • Hartfalen tijdens en net na de verzekerde sportbeoefening
  • Burgerlijke aansprakelijkheid en verdediging
  • Rechtsbijstand

De verzekerde activiteiten zijn:

  • tennis en padel occasionele sportieve nevenactiviteiten ingericht door de tennisclub zoals een fietstocht, een wandeling, een bowling,...
  • occasionele socio-culturele nevenactiviteiten ingericht door de tennisclub zoals een bezoek aan een pretpark, stad, museum,...elk medisch noodzakelijk verblijf in een ziekenhuis waardoor een vergoeding voor het verblijf wordt aangerekend. Dit houdt zowel het verblijf in van minstens één nacht als het concept "dagziekenhuis" voor zover er specifiek gebruik is gemaakt van de operatiezaal, de gipskamer of een ziekenhuisbed met uitsluiting van het verblijf in wachtkamers, de onderzoekkamers en de ruimten voor externe consultatiediensten van het ziekenfonds.
  • activiteiten ingericht door de tennisclub ten voordele van de clubkas zoals een eetdag, kaartavond, wafelverkoop, ontbijt,...
  • uitbating infrastructuur van de tennisclub (gebouwen, terreinen, speeltuin, terrassen)
  • sportpromotionele activiteiten (zoals een opendeurdag)
  • de beoefening van wandelen, joggen, zwemmen en fitness door leden van Tennis Vlaanderen

Je bent verzekerd zowel als sporter, vrijwilliger in de club, als clubbestuurder, bij alle clubactiviteiten, ook in het buitenland. De polis is conform alle wettelijke verplichtingen van een sportverzekering en is op meerdere aspecten zelfs ruimer dan de wettelijke minima.

Meer info over de Ethias verzekering

 

REGISTREER JE ONGEVAL

40