Lid worden

Onze openingsuren

FAQ

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen door onze clubleden of hun ouders. Vind je toch niet wat je zoekt neem gerust contact op met één van onze bestuursleden.

Hoe vraag ik mijn interclub transfer aan?

Ben je recent verhuisd naar de buurt van Eeklo en je wil graag interclub spelen op onze club?

Dan kan je van 15/11/2019 tot 15/01/2020, je transfer aanvragen via Tennis Vlaanderen via de instructies hieronder.

Dit is enkel nodig wanneer je het voorbije jaar ergens anders interclub speelde of op het interclubblad stond.

Wil je zeker spelen, vraag dan sowieso je transfer aan via je clubdashboard.

Wacht niet tot 15 januari, zodat we je tijdig een een ploeg kunnen toevoegen. 

Stap 1:

Ga naar je clubdashboard

Stap2:

Scroll naar de sectie Interclub en klik op "Transfer aanvragen". 

Stap 3:

Vul "8022" in of "TC Eeklo" en bevestig je transfer.

Je huidig club krijgt hiervan melding en dient deze transfer goed te keuren.

 

 

2086

Hoe bekom ik mijn attest voor tussenkomst lidgeld door de mutualiteit?

Voortaan kun je zelf een geldig attest voor de tussenkomst van de mutualiteit downloaden via je spelersdashboard op Tennis Vlaanderen. Ga naar http://www.tennisvlaanderen.be/dashboard en login met je gebruikersnaam en paswoord. In je dashboard scroll je even naar beneden tot bij Clubabonnementen. Klik op bekijk attest om het te downloaden en te printen. 

3127

Wanneer ontvang ik het fiscaal attest voor de vakantiestages?

Fiscale attesten van de opvang tijdens de jeugdstages worden in april persoonlijk doorgemaild.  Tennisschool Attak bezorgt ons alle gegevens, waarna deze attesten door de club worden opmaakt en ondertekend door de burgemeester.

Opgelet: deze attesten kunnen enkel worden uitgerijkt voor de dagstages toegankelijk voor alle kinderen en niet voor de competitiestages (bij wet bepaald)

 

459

Hoe vaak kan ik een terrein reserveren?

Indien je padel- of tennislid bent kan je voor elke sport afzonderlijk een aantal reservaties tegelijkertijd plannen. Voor tennis kan je max. 3 beurten en 10 dagen op voorhand reserveren. Voor padel verwijzen we graag naar ons afzonderlijk reglement, gezien dit onderhevig is aan wijzigingen naargelang de reservatiedrukte. Het seizoen voor padel loopt vanaf 1 april tem 31 maart van het jaar nadien. Er kan dus het volledige jaar outdoor gespeeld worden. Wat betreft tennis is dat beperkt van 1 april tot 31 oktober. Deze data zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en kunnen dus soms wat vroeger of later vallen.

625

Je reservatie met een gastspeler werd verwijderd. Wat nu?

Je hebt als lid een reservatie geplaatst voor een of meerdere gastspelers. Deze reservatie werd nu op voorhand geschrapt door jezelf of door de club (bijvoorbeeld owv slechte weersomstandigheden). Wat gebeurt er nu met de betaling die je online uitgevoerd hebt? Indien je de reservatie betaald hebt met het saldo van je tennisvlaanderen account, dan zal dit na 1 of 2 werkdagen terug beschikbaar zijn voor een nieuwe reservatie. Heb je de betaling rechtstreeks vanaf je bankrekening betaald, dan zal deze betaling teruggestort worden op je rekening na 1 of 2 werkdagen. Doen er zich problemen voor met deze procedure? Stuur dan gerust een mailtje met de details van je reservatie en annulering naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

241