Lid worden

Onze openingsuren

Als familiale club willen we jongere en oudere broers of zussen de kans geven om op hetzelfde tijdstip les volgen, terwijl de ouders van een koffietje kunnen genieten op ons terras.

Gratis testles

Op woensdag 31 maart staat het trainersteam voor de eerste keer paraat om alle kinderen een gratis proeflesje aan te bieden, zodat de ouders en de kinderen kunnen bepalen of ze nadien willen instappen in de lessenreeks van 8 weken. 

De testlessen zijn voor zien om 15-16u  of 16-17u of 17-18u

Inschrijven voor de testles doe je via deze link.

 

Lessenreeks 


De prijs voor de lessen is €80. De kinderen worden ingedeeld volgens leeftijdscategorie.

De inschrijvingen openen weldra. U vindt hier dan de link.

http://www.attakpadel.be/aanbod/jeugd

Lidmaatschap

Voor onze volwassen leden (18+) geldt er momenteel een ledenstop padel, maar dit geldt niet voor de kinderen, die zijn nog steeds meer dan welkom.
Wie zich inschrijft voor de lessen padel, dient ook verplicht lid te worden van onze padelclub. 
T.e.m. 6 jaar betaalt TC Eeklo het lidmaatschap voor de kleuters. Vanaf 7-12 jaar kost het €50 om naast de les 12 maanden lang vrij te spelen met vriendjes of mama en papa.
Hiermee zorgen we dat de terreinen er steeds piekfijn bijliggen, mag je gebruik maken van de kleedkamers én ben je verzekerd tegen sportongevallen.
Je bent hiermee ook lid van de federatie en kunt hierdoor ook deelnemen aan (recreatieve) competitie en animatie georganiseerd door de federatie.

Belangrijk Coronasituatie:
Het is momenteel door de overheid toegestaan om slechts één hobby te kiezen per week.
We rekenen op de ouders om ervoor te zorgen dat hun kinderen zich aan deze regelgeving houden.

 

Erkende Toptennisschool.

Samen met Attak Tennis Academy hebben we de voorbije 10 jaar heel hard gewerkt om dé referentie in Vlaanderen te zijn voor kidstennis. We kregen hiervoor de hoogste erkenning van de Vlaamse tennisfederatie voor 2021. Heel wat recreatieve jeugd amuseert zich wekelijks op onze club en onze comptitiespelers behoren tot de Belgische toppers.